Dødsfald - hvad gør man?

Medlem af Brancheforeningen


Velkommen til

Torp's Begravelser

En kærlig afsked

Træffes hele døgnet efter aftale.

Dødsfald - hvad gør man?

Bedemanden vil ofte være den første 'officielle' kontakt, når man har mistet et menneske, der står en nær. Når du ringer til bedemanden, vil du blive hjulpet igennem det videre forløb, samt få aftalt tid til at mødes, så der kan planlægges hvordan det skal foregå.


Der er en del opgaver, der skal håndteres på kort tid, så det vigftigt at spørge hvis man er i tvivl, samt sikres at der tages hånd om anmeldeles til begravelsesmyndigheden i afdødes bopælssogn, senest 2 dage efter dødsfaldet.

Den personlige samtale

- er hvor man mødes med bedemanden og afstemmer hvordan bisættelsen eller begravelsen skal foregår. Hvilke ønsker havde afdøde, hvad ønsker de efterlade der skal ske og hvilke muligheder har man. Samtalen kan foregår hos Torp's Begravelser eller hos de pårørende, alt efter hvor man er mest tryg ved at mødes. Til samtalen bliver der prioriteret tid til at tale tingene igennem, der bliver præsenteret produkter og gennemgået hvad der er muligt, samt forventede omkostninger og tilskudsmuligheder.

Det skaber overblik og ro i en situation, hvor de pårørende har mest brug for det.

Kister og urner - hvad skal man vælge?

 

Valg er kiste er vigtigt i forhold til om ønsker en bisættelse eller en begravelse, så kisten er godkendt af Danske Krematorier eller bygget ekstra forstærket for at komme i jorden.

Kisten på dette billede er en danske produceret kiste fra Fuglebjerg Kistefabrik og ligesom alle vores andre kister, er den polstret og indeholder pude og dyne, så afdøde kommer herfra ordentligt.

 

Valg af urne er vigtigt, i forhold til om den skal i jorden, om den skal kunen åbnes så asken kan spredes over havet eller om den skal stå i et kolumbarium i mange år. De fleste urner, har integreret sænkebånd, så man ikke skal bruge kirkegårdens 'metal-tang' når urnen sænkes i jorden. Beyond Life urnen på dette billede har sænkebåndet skjult i den lille 'blad-kapsel', der også indeholder frø til fine blå og lilla blomster og et Robinie træ. Dette frø kan tages af og plantes hjemme, hvis kirkegården ikke tillader disse blomster og træer på gravstedet.

Den sidste rejse

En rustvogn er ikke bare en rustvogn, det er et præsentabelt og velholdt køretøj, der sikrer at afdødes sidste rejse foregår værdigt og respektfuldt.


Til MC Folket - og bededamen

Men det behøver ikke altid at være så højtideligt - så ønsker man en mere utraditionel sidste køretur, tilbyder vi også kørsels med MC Begravelser og deres 'customised BMW R 1150 RT. Sådan vil jeg gerne selv herfra en dag - selvom jeg vil foretrække at køre selv, nogle år endnu.

Torp's Begravelser ApS

En kærlig afsked

 

Tidligere Vedbæk Begravelser.

Nyt navn, men samme værdier og service.


Samtalekontoret ligger diskret i et roligt område, med gode parkeringsforhold og med mulighed for handicapvenlig adgang.

Adresse:

Dronningeengen 18, 2950 Vedbæk


Email:

torps@begravelser.nu


Telefon:

+45 22 327 327


CVR:

35 67 03 78

Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend