Torps Begravelser - En kærlig afsked

MINDE KASSE


- og andre måder at mindes vores kære, når de dør


Når vi mister et menneske der står os nært, kan det være en god ide, at lave en minde kasse, hvor man samler minder og små ting, der minder om det menneske man har mistet, så man derved har mulighed for at tage det frem og mindes efter behov, eller dele disse minder med børn og børnebørn, hvis de spørger ind til den afdødes liv og person. Det kan være fotos, breve, hobbyartikler, en tørret blomst, et smykke,  den sidste kryds & tværs eller Sudoku, et spil kort eller terninger, en lille parfume, en kam, eller lommetørklæde, modelbil. Når mindeæsken tages frem, vil disse ting og minder hjælpe med at fortælle historien om det menneske der har levet.


Mindeside - der er mulighed for at lave en digital 'minde kasse', hvor der deles personlige beretninger, fotos og video af afdøde.


Hvis vi vælger at blive begravet eller urnenedsat på et traditionelt gravsted, så er der ofte mulighed for at få lavet en gravsten, men denne kan man tilføje en QR code, der peger hen på en mindeside, med fotos, personlige hilsner og beretninger om afdødes liv, så man på den måde kan vise hvem man var.


Fingeraftryk smykker - få taget dine fingeraftryk og gemt dem digitalt, så dine efterladte har mulighed for at bestille et personligt smykke med dit fingeraftryk, hvis de ønsker det.


For yderligere oplysninger om hvordan vi kan mindes vores kære, når de dør, kontakt Torps Begravelser.