Vedbæks lokale bedemand - er en dame.

 

Mette Torp er Exam. Bedemand og indehaver af Torp's Begravelser, der hjælper familier og pårørende med at sikre deres nærmeste en værdig afsked. Det er de efterladte og afdødes ønsker, der har første prioritet, og intet er for stort eller småt - Torp's Begravelsers vigtigste opgave er, at sikre de efterladte en ordentlig og værdig afsked med deres kære, da det ikke kan gøres om.

Torp's Begravelsers værdigrundlag

 

Faglighed

Professionel hjælp og rådgivning, omkring både kirkelige og borgerlige begravelser og bisættelser, af uddannet examineret bedemand.

 

Service

Personlige samtale hos Torp's Begravelser eller hjemme hos familien, på et plejehjem eller hvor de efterladte føler, at det passer dem bedst, er desværre ikke mulig i øjeblikket, grundet Covid-19 situationen. I stedet tilbydes samtale via Skype, Facetime eller telefon, alt efter hvad familien foretrækker.

 

Tillid

Hos Torp's Begravelser bliver der taget hånd om familien igennem hele forløbet. Aftaler og ønsker dokumenteres, så de efterladte ved hvad der er aftalt, samt hvad det forventes at koste, inden Torp's Begravelser går igang med at hjælpe med den sidste afsked.

 

Ærlighed

At hjælpe familier og pårørende i sorg, som man selv ville ønske det, havde man været i samme situation.

 

De 3 T'er

Ting tager tid, når det skal gøres ordentligt. En samtale tager den tid, familien har brug for. Og nogen gange skal der følges op flere gange og ændres i det der er aftalt og det er helt ok, for der er mange vigtige beslutninger der skal tages på meget kort tid - og det kan ikke gøres om.

 

Ordentlighed

Anbefaling er den bedste reklame - og det er tilstræber Torp's Begravelsers at blive berettiget til, hver gang.

Etableret

Torp's Begravelser ApS blev egentlig stiftet som Vedbæk Begravelser af bededame Mette Torp den 14. Februar 2014, og startede op i eget hjem, hvor der er seperat afdeling med egen indgang - hvor det satdig ligger idag. Som bedemand er der ikke noget der hedder 8.00-16.00 arbejdstid, Man arbejder når og hvor pårørende har brug for én.

 

Torp's begravelser er beliggende på Dronningeengen 18 i Trørød. Her er ro og gode parkeringsforhold, samt handicapvenlig adgang.

Lidt om Mette Torp

Født i 1973, kommer fra it branchen, men skiftede spor i 2013 for at få mulighed for at arbejde med mennesker og selv få lov til at gøre en forskel. Er gift og har 2 børn og 1 hund, Flatcoated retriever, samt mange varierede fritidsinteresser - som der desværre sjældent er tid til. Er yderst kvalitetsbevidst og går ikke på kompromis, når det drejer sig om arbejdet. Privat er jeg ret afslappet og hyggelig - og nyder livet sammen med dem jeg holder af.

Torp's Begravelser ApS

En kærlig afsked


Grundet den aktuelle Covid-19 situation, vil samtale med bedemand kunne foregår via Skype, Facetime eller telefon, i stedet for personligt møde. Derved kan vi passe godt på hinanden og undgå yderligere spredning af Coronavirus.

Adresse:

Dronningeengen 18, 2950 Vedbæk


Email:

torps@begravelser.nu


Telefon:

+45 22 327 327


CVR:

35 67 03 78

Krak Ruteplan til Torp's Begravelser

Copyright © All Rights Reserved