Torp's Begravelser

Medlem af Brancheforeningen


Velkommen til

Torp's Begravelser

En kærlig afsked

Træffes hele døgnet efter aftale.

Vedbæks lokale bedemand - er en dame.

 

Mette Torp er Exam. Bedemand og indehaver af Torp's Begravelser, der hjælper familier og pårørende med at sikre deres nærmeste en værdig afsked. Det er de efterladte og afdødes ønsker, der har første prioritet, og intet er for stort eller småt - Torp's Begravelsers vigtigste opgave er, at sikre de efterladte en ordentlig og værdig afsked med deres kære, da det ikke kan gøres om.

Torp's Begravelsers værdigrundlag

 

Faglighed

Professionel hjælp og rådgivning, omkring både kirkelige og borgerlige begravelser og bisættelser, af uddannet examineret bedemand.

 

Service

Personlige samtale hos Torp's Begravelser eller hjemme hos familien, på et plejehjem eller hvor de efterladte føler, at det passer dem bedst. Også om aftenen og i weekenden.

 

Tillid

Hos Torp's Begravelser bliver der taget hånd om familien igennem hele forløbet. Aftaler og ønsker dokumenteres, så de efterladte ved hvad der er aftalt, samt hvad det forventes at koste, inden Vedbæk Begravelser går igang med at hjælpe med den sidste afsked.

 

Ærlighed

At hjælpe familier og pårørende i sorg, som man selv ville ønske det, havde man været i samme situation.

 

De 3 T'er

Ting tager tid, når det skal gøres ordentligt. En samtale tager den tid, familien har brug for. Og nogen gange skal der følges op flere gange og ændres i det der er aftalt og det er helt ok, for der er mange vigtige beslutninger der skal tages på meget kort tid - og det kan ikke gøres om, når man først er gået igang.

 

Ordentlighed

Anbefaling er den bedste reklame - og det er Vedbæk Begravelsers efter, hver gang.

Etableret

Vedbæk Begravelser blev etableret af Mette Torp den 14. Februar 2014, men da arbejdet ofte foregår ude, er begravelsesforretningen beliggende med egen indgang i eget hjem, i stedet for en traditionel butik - det betyder mere tid til familien, selvom der arbejdes på alle tider af døgnet. Som bedemand er der ikke noget der hedder 8.00-16.00 arbejdstid, det er når og hvor pårørende har brug for én.

 

Vedbæk begravelser er beliggende på Dronningeengen 18 i Trørød. Her er ro og gode parkeringsforhold, samt handicapvenlig adgang.

Lidt om Mette Torp

Født i 1973, kommer fra it branchen, men skiftede spor i 2013 for at få mulighed for at arbejde med mennesker og selv kan gøre en forskel. Er gift og har 2 børn og 2 hunde samt mange varierede fritidsinteresser - når tiden er til det (det er ikke så tit). Er yderst kvalitetsbevidst og går ikke på kompromis, når det drejer sig om arbejdet. Privat er jeg ret afslappet og hyggelig.

Torp's Begravelser ApS

En kærlig afsked

 

Tidligere Vedbæk Begravelser.

Nyt navn, men samme værdier og service.


Samtalekontoret ligger diskret i et roligt område, med gode parkeringsforhold og med mulighed for handicapvenlig adgang.

Adresse:

Dronningeengen 18, 2950 Vedbæk


Email:

torps@begravelser.nu


Telefon:

+45 22 327 327


CVR:

35 67 03 78

Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend